EXTRAS POMPE DIN PUT

Puturile de apa sunt echipate de regula cu pompe submersibile montate la diferite adancimi, cateodata chiar la adancimi mari fiind necesara lansarea sau extractia lor cu mijloace speciale.

Sunt multe, chiar foarte multe cazuri cand din lipsa de experienta sau graba aceste echipamente sunt scapate in put uneori defectand definitiv puturile de apa in care au fost scapate cu pagube si avarii enorme si costisitioare.

Cel mai indicat este, daca aveti un put de apa si trebuie sa scoateti pompa din el, sa chemati o echipa care stie sa demonteze si monteze pompe submersibile acestea fiind montate cateodata si la adancimi de circa 80-100 de metri.

Echipa noastra dispune de echipamente de extras si montat pompe submersibile si de mijloace adecvate pentru a face acest lucru fara sa avarieze sau sa defecteze putul de apa sau echipamentele extrase.

Dispunem de mijloace fixe si mobile adaptate oricarui tip de foraj, la ori ce adancmime indiferent de locatia forajului sau a caminului aferent putului de apa.